Spoštovani, spletni naslov www.junc-cnc.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?
O podjetju

Začetki podjetja JUNC CNC, d. o. o., segajo dobrih 30 let v preteklost, ko je leta 1981 gospod Franc Junc ustanovil podjetje kot samostojni podjetnik. Konec leta 2010, skorajda natančno po 30 letih delovanja, se je podjetje preoblikovalo v družbo z omejeno odgovornostjo JUNC CNC.

Vse od svojih začetkov se ukvarjamo z obdelavo kovin na CNC obdelovalnih strojih. Podjetje vodi že druga generacija. Stalno sledimo najnovejšim trendom na področju obdelave kovin na CNC obdelovalnih strojih. Zadnjih nekaj let intenzivno robotiziramo in avtomatiziramo proizvodne procese, kjer je le mogoče. Ukvarjamo se z obdelavo vseh vrst materialov, od jekla, aluminija in tudi drugih kovin. Imamo ogromno izkušenj z obdelavo odlitkov iz sive litine, nodularne litine ter aluminija. Ponujamo storitve struženja in rezkanja na najsodobnejših CNC stružnicah z gnanimi orodji in CNC obdelovalnih centrih. Uporabljamo CNC obdelovalne stroje priznanih svetovnih proizvajalcev, kot so Doosan - Infracore, Kitamura, EMAG, STAMA. Za avtomatizacijo uporabljamo robote proizvajalcev Fanuc in Kawasaki. Glede na zahteve in želje kupcev iz odlitkov, paličastega materiala ali odkovkov izdelujemo komplicirane sestavne dele za avtomobilsko industrijo in tudi za druge veje industrije, kot so strojegradnja in podobne branže. Naše podjetje je opremljeno in usposobljeno za ponudbo celotnega izdelka od zasnove do vpeljave v serijsko proizvodnjo. Smo mlada skupina sodelavcev, ki je izredno prilagodljiva in zmožna hitre vpeljave izdelka v proizvodnjo.

 

Novice

Iščemo nove sodelavce strojnike in sicer strojne tehnike in strugarje. Več informacij na telefonski številki (05) 3811 335.

Fotogalerija